Το πρόγραμμα «Recycom x Hotels» είναι μία καινοτομία της Recycom και απευθύνεται αποκλειστικά σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις leasing ιματισμού που αντιλαμβάνονται την αξία της ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων και επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας. Καθημερινά, μεγάλες ποσότητες ενδυμάτων, υποδημάτων και ιματισμού καταλήγουν ως σκουπίδια σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής.

Όπως προβλέπεται από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, πραγματοποιείται αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων και πετσετών μια ή δυο φορές ανά έτος. Πολλές από αυτές δεν έχουν που να διαθέσουν τα κλινοσκεπάσματα που αλλάζουν με αποτέλεσμα να στοιβάζονται σε χώρους αποθήκευσης.

Η Recycom πρωτοπορεί με το πρόγραμμα  «Recycom x Hotels» δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα.

Σε συνεργασία με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις leasing ιματισμού η Recycom παραλαμβάνει τα κλινοσκεπάσματα , τις πετσέτες , τα υποσέντονα, τις κουβέρτες που δεν χρειάζεστε πλέον και τα αξιοποιεί δίνοντάς τους μια δεύτερη ζωή.

Πως;

H Recycom δίνει μία δεύτερη ζωή μέσω της ανακύκλωσης – επανάχρησης όλων εκείνων τα υφασμάτων που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Οφέλη της Δράσης

Μείωση τεράστιου όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής
0%
Εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ενέργειας
0%
Συμβολή στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος
0%
Προώθηση της φιλικής προς το περιβάλλον διαχείρισης και της επανάχρησης ανακυκλώσιμων υλικών
0%
Ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα των απορριμμάτων στο άμεσο περιβάλλον
0%
Προώθηση των αναγκαίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση δράσεων ανακύκλωσης
0%

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ