Κεντρική

H εταιρία RECYCOM αντιμετωπίζει τα ζητήματα ανακύκλωσης όχι σαν ένα χτύπημα της μόδας, αλλά με βαθιά συναίσθηση της αναγκαιότητάς της. Σε μία σύγχρονη κοινωνία, πρέπει να επικρατεί η συνείδηση των ανθρώπων, περί της προτεραιότητας της βιώσιμης διαχείρισης όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών, υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.

Μετά από διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις κοινοτικές αρχές , τα κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς. Παράλληλα , η RECYCOM προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη υγιεινής στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων για τους συνανθρώπους μας.

Παράλληλος στόχος της RECYCOM είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε δράσεις, που αφορούν τη συνολική μας ευθύνη για την ποιότητα ζωής μας και το περιβάλλον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες τις 26 δημοτικές αρχές, κοινωνικά παντοπωλεία, κοινότητες, επιχειρήσεις,  σχολεία, εκκλησίες, οι οποίοι με την προσπάθεια και το ζήλο τους βοηθούν να δοθεί δωρεάν ρουχισμός σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη και επιτρέπει στους εν λόγω δήμους  να λάβουν χρηματικές εισφορές για ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων. Ευχαριστούμε και τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που, αναγνωρίζοντας την προσφορά της RECYCOM προσφέρουν απλόχερα τον ρουχισμό που δεν χρειάζονται, τοποθετώντας τον στους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα.

  • image description

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?