Κεντρική
Με σύνθημα «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» η RECYCOM αντιμετωπίζει τα ζητήματα ανακύκλωσης όχι σαν ένα χτύπημα της μόδας, αλλά με βαθιά συναίσθηση της αναγκαιότητάς της. Σε μία σύγχρονη κοινωνία, πρέπει να επικρατεί η συνείδηση των ανθρώπων, περί της προτεραιότητας της βιώσιμης διαχείρισης όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών, υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας. 

Πως βοηθάμε  • Μετά από μικρή διαλόγή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις κοινωτικές αρχές, τα κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς
  • Προσφέρουμε αναγκαία αγαθά στις κοινωνικές δομές (κοινωνικά παντοπωλεία - ανταλλακτήρια) των Δήμων σε όλη την Ελλάδα. Αυτά μπορεί να είναι τρόφιμα, είδη καθαρισμού - υγιεινής, δωροεπιταγές ή συνδιασμός αυτών.
  • Προσφέρουμε ρουχισμό ή τρόφιμα για την κάλυψη βασικών αναγκών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (π.χ πυρκαγιές, πόλεμοι, σεισμοί κλπ.)
Η Recycom προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά μπορεί στις κοινωνικές δομές των Δήμων αναγνωρίζοντας την ανταπόκριση των πολιτών οι οποίοι προσφέρουν απλόχερα των ρουχισμό που δεν χρειάζονται.

Τι ρίχνουμε μέσα στους κάδους ανακύκλωσης


" Μπορείς και εσύ πλέον να ανακυκλώσεις τα ενδύματα - υποδήματα που δεν χρειάζεσαι στους ιδιαίτερα καλαίσθητους κόκκινους  κάδους ανακύκλωσης της RECYCOM! Οι κόκκινοι κάδοι τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία που υποδεικνύει ο εκάστοτε Δήμος και αποτελούν ευρωπαϊκή πατέντα, ενώ ο ασφαλής σχεδιασμός τους αποτρέπει το ενδεχόμενο κλοπής του περιεχομένου τους αλλά και του κάδου ".

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης


Βήμα 1
Τοποθετήστε τα καθαρά σας ρούχα, παπούτσια ή άλλα υφασμάτινα προϊόντα σε μια καθαρή τσάντα.


Βήμα 2

Βεβαιωθείτε ότι η χειρολαβή είναι τραβηγμένη μέχρι κάτω και τοποθετήστε την τσάντα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.Βήμα 3
Σπρώξτε το χερούλι προς τα πάνω και βεβαιωθείτε ότι η τσάντα βρίσκεται μέσα στον κάδο.

Περιβαλλοντικά ΟφέληΜείωση τεραστίου όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής (ΧΥΤΑ)

Εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας

Συμβολή στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος

Προώθηση της φιλικής προς το περιβάλλον διαχείρισης και της επανάχρησης ανακυκλώσιμων υλικών με την παροχή βοήθεια στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της χώρας διαθέτοντας μέρους των άριστα ποιοτικά ρούχων αλλά και με τη διάθεση τροφίμων για την κάλυψη βασικών αναγκών

Προστασία, διατήρηση και αποκατάσταση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων στις πόλεις, των δασών, των παραλιών και γενικά του φυσικού περιβάλλοντοςΕυχαριστούμε όλες τις 32 δημοτικές αρχές, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τις κοινότητες, τις επιχειρήσεις, τα σχολεία και τις εκκλησίες, οι οποίοι με προσπάθεια και ζήλο, βοηθούν να παρέχονται δωρεάν τρόφιμα και είδη ένδυσης σε χιλιάδες συμπατριώτες που το χρειάζονται και επιτρέπει στους δήμους να λαμβάνουν οικονομικές συνεισφορές για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων. Ευχαριστούμε επίσης τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που, αναγνωρίζοντας την προσφορά της RECYCOM, προσφέρουν γενναιόδωρα τα ρούχα που δεν χρειάζονται, τοποθετώντας τα στους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα!